thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Cevatpaşa’da 509 Konut 600 Gün İçinde Teslim Edilecek”

Tarih: 30-01-2023 12:11:40 Güncelleme: 30-01-2023 12:14:40 + -


AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Cevatpaşa’da yapılması planlanan 509 konutluk TOKİ alanında incelemelerde bulundu. Turan, “509 konut, 25 işyeri ve sosyal donatı alanlarıyla beraber bölgemize harika bir eser kazandırıyoruz. İhalesi yapıldı, yer teslimi yapıldıktan sonra inşaat süreci başlayacak ve 600 günü aşmadan teslim edilecek” dedi.


“Cevatpaşa’da 509 Konut 600 Gün İçinde Teslim Edilecek”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Cevatpaşa Mahallesinde yapılması planlanan TOKİ alanını ziyaret etti. Ziyarete Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, İGM Başkanı Nejat Önder, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Esra Yüksel, İl Genel Meclisi Üyeleri ve yetkililer katıldı.

 

TOKİ alanında incelemelerde bulunduktan sonra açıklama yapan Turan, “TOKİ tüm Türkiye’de büyük bir kampanya yaparak çalışmalarına başladı. Bu kampanyadan Çanakkale'miz de payını aldı ve 1290 konut inşaatına farklı ilçelerde başlıyoruz. Şu an içinde bulunduğumuz alanda da Cevatpaşa Mahallemizde 509 konut, 25 işyeri ve sosyal donatı alanlarıyla beraber bölgemize harika bir eser kazandırıyoruz. İhalesi yapıldı, yer teslimi yapıldıktan sonra inşaat süreci başlayacak ve 600 günü aşmadan teslim edilecek. Piyasa şartlarında yaşanan süreçten dolayı gecikme olsa da hemen başlayıp teslim etmeyi istiyoruz.” diye konuştu.

 

‘ÇANAKKALE'MİZE ÖRNEK YAPILAR KAZANDIRMAK İSTİYORUZ’

TOKİ tarafından ilk evim kampanyası kapsamında Çanakkale’de yapılacak olan konutlarla alakalı da bilgi veren Turan, şunları ifade etti. “Çanakkale merkez ve ilçelerine yapılması planlanan 1290 konutun kura çekimini Çarşamba günü yapacağız. İnşallah bu 1290 konutun inşaatını da 2 yıl içinde bitirip hak sahiplerine teslim etmek istiyoruz. Bu güzel eserlerle Çanakkale'mize örnek yapılar kazandırmak istiyoruz. Tüm binalarımız modern mimariye uygun olarak yapılacak. Çanakkale’mizin mimari yapısını bozmayacak ve çok katlı olmadan bir denge içinde yapılacak. Hemşehrilerimize hayırlı olsun.”

 




Bu haber 1927 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI