thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


TED Çanakkale Koleji Öğrenci Kabulüne Başlıyor!
Tarih: 19-01-2023 06:53:23 Güncelleme: 19-01-2023 07:19:23 + -


Özel okulların peşi sıra Çanakkale’de açtıkları okullara bir yenisi daha ekleniyor. TED Koleji Çanakkale’de düzenlediği lansman toplantısı ile 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için öğrenci kabulüne başlayacaklarını açıkladı.


TED Çanakkale Koleji Öğrenci Kabulüne Başlıyor!

Geçtiğimiz haftalarda TED Çanakkale Kolejinin açılışı için Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı S. Selçuk Pehlivanoğlu ile Akarsu Eğitim Hizmetleri Ticaret A.Ş. arasında protokol imzalanmıştı. Kale Country Evlerinin ön cephesinde bulunan, Çınarlı Köyü Armutlu Mevki no:1-6 adresindeki tesislerinde bin 250 öğrenci kapasiteli modern tesislerde hizmet verecek olan TED Koleji’nin lansman toplantısı gerçekleştirildi.

 

Özel bir otelde gerçekleştirilen TED Koleji’nin tanıtım toplantısına Türk Eğitim Derneği(TED) Genel Başkanı S.Selçuk Pehlivanoğlu, TED Çanakkale Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Akarsu, TED Yöneticileri ve öğretmenler ile basın mensupları katıldılar.

 

“TED GÜVENCESİ İLE ÇANAKKALE’DE EĞİTİM İLERİ SEVİYELERE YÜKSELECEKTİR”

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Erdal Akarsu; “1928 yılında kurulan derneğimiz Ata’mızın önderliğinde kurulmuş, köklü geçmişi ile bir güneş gibi yükselen TED Kolejlerinin 46’ncısını Çanakkale’de açmanın gururunu yaşıyoruz. Eğitim anlayışını dünya standartlarını çıkartmak olan derneğimizin bir diğer önemli hedefi ise; TED eğitim kalitesi ile her ilimizin eğitim kalitesini yükseltmektir. TED güvencesi ile Çanakkale’mizin eğitim hayatını daha ileri seviyelere çıkartacak olan birlikteliğe imza atmış bulunuyoruz” dedi.

 

TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ

2023-2024 yılında eğitim –öğretim yılında hizmete başlayacak olan TED Çanakkale Koleji, tamamen ileri teknoloji ile donatılmış, yüksek standartla inşa edilmiş tesislerinde okul öncesi, ilköğretim, ortaokul ve devamında lise eğitimini verme arzusundadır. Sahip olduğu eğitim anlayışı ile çocuklarımın sosyal, kültürel, sağlık ve spor gibi alanlarda ihtiyaç duyulan bir eğitim kurumu olacaktır. TED Çanakkale Kolejinde yetişen çocuklarımız Türk Eğitim Derneği bilinci ile donatılmış olacaklardır. Öğrencilerimiz, ülkemizin en doğru bakış açısında sahip, farkındalık yaratma becerisi olan, sorumluluk bilinciyle, ülke sorunlarına karşı duyarlı, çözüm üretebilme yeteneklerine sahip bireyler olmalarını hedefliyoruz. Farklı eğitim programlarıyla; öğrencilerimizin kişisel becerileri, yabancı dil, teknoloji uygulamaları gibi birçok alanlarda en üst düzeyde gelişimleri sağlanacaktır. Uygulanan eğitim programları ile çocuklarımıza ömür boyu başarı yolunu açacağımız bilinmelidir. Türk Eğitim Derneği’nin başlıca misyon ve vizyon değerleri ile Çanakkale’de özel öğretimde bir numaraya yerleşecek olan TED Çanakkale Koleji’nin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 HERKESE EŞİT EĞİTİM, HERKESE BURS İMKÂNI

Türk Eğitim Derneği(TED) Genel Başkanı S.Selçuk Pehlivanoğlu ise yaptığı konuşmada; Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşa giden yolun yapı taşlarının döşendiği Çanakkale’de TED Koleji’nin açılacak olmasından dolayı büyük gurur duyduğunu belirtti. Pehlivanoğlu öğrenci kabulünde herkese eşit mesafede duracaklarının altını çizerek; “Kısa süre sonra 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için öğrenci kabulüne başlayacağız. İlk etapta okul öncesi ve ilköğretim öğrencilerine ağırlık vereceğiz. Öğrenci kabullerinde ise herkese eşit davranılacağından kimsenin kuşkusu olmasın. TED Kolejlerinde kimseye torpil uygulanmaz, kimseye ekstra indirim verilmez. Herhangi bir öğrencimiz şartları uygunsa bursunu alır ve kolejimizde eğitimine başlar. Devlet okulunda okuyan öğrencilerimiz de burslardan faydalanabilecekler” dedi.

 

TED ÇANAKKALE KOLEJİ ÖĞRENCİ KABUL ŞARTLARI

TED Çanakkale Koleji’ne 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi (4-5) yaş grupları ile 1 ila 9’ncu sınıflar düzeyinde öğrenci kabul edilecek. Öğrenci kabul şartları ise; okul öncesi ve ilköğretim (1, 2, 3 ve 4’ncü sınıflar) için Psikolojik Danışma ve Rehberlik(PDR) Birimi görüşmesi ile alınacaklar. 5, 6, 7 ve 8’nci sınıf öğrencileri ise okula giriş veya bursluk sınavı ile alınacaklar. 9’ncu sınıf için ise Okula giriş veya bursluk sınav sonucunun yanı sıra 2023 LGS sonuçlarına göre öğrenci kabulü yapılacağı belirtildi.




Bu haber 7022 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI