thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Çanakkale İş Dünyasından Terörle Mücadeleye Destek

Tarih: 24-01-2018 10:40:42 + -


ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Suriye’nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Zeytin Dalı Harekâtını takdir ediyor ve iş dünyası olarak Devletimizin yalnız olmadığını, yanında olduğumuzu duyuruyoruz” ifadelerine yer verdi.


Çanakkale İş Dünyasından Terörle Mücadeleye Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerinin 4 günden bu yana Suriye’de başarıyla sürdürdüğü Zeytin Dalı Operasyonu’na Çanakkale iş dünyasının etkin kuruluşlarından biri olan ÇTSO’dan destek geldi. Terörle yapılacak her türlü mücadeleye destek olduklarını belirten ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Sınır güvenliğini sağlamak ve büyük tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak amacı ile Afrin'de başlatılan sınır ötesi harekâtta Devletimizin kararının arkasında olduğumuzu ve desteklediğimizi bildiririz. Afrin, Türkiye'nin sınır güvenliğini emniyete almak için çok önemli stratejik bir noktadır ve temizliği zorunludur” ifadelerine yer verdi.

 

Semizoğlu açıklamalarının devamında; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, uluslararası hukuktan doğan haklarını kullanmış ve Suriye'nin toprak bütünlüğünü de koruyarak harekât başlatmıştır. Meşru olarak başlatılan ve devam eden bu harekâtta Türkiye,  terör örgütlerine gereken cevabı ve dersi vermektedir. Terörle mücadele hepimizin, tüm ülkelerin, tüm insanlığın ortak amacı olmalıdır. Devletimiz ve Milletimizin huzuru, bekası, Milli Güvenliğimiz,  siyasetin çok üstünde bizim için çok kıymetlidir ve heba edilemez” dedi.

 

Çanakkale İş Dünyasını temsilen devletin yanında olduklarını belirten Semizoğlu; “Ülkemize yönelen tehditlere, Vatanımıza ve Milletimizin bütünlüğüne yapılan saldırılara, sınırlarımızda himaye ve destek gören terör örgütlerine karşı meşru zeminde başlatılan  "Zeytin Dalı" Harekâtını takdir ediyor ve iş dünyası olarak Devletimizin yalnız olmadığını, yanında olduğumuzu duyuruyoruz. Bu aynı zamanda bir şeref meselesi ve şanlı ecdadımıza da görevimizdir. Haine ve düşmana karşı Devletimizce konulan tavır bize yakışan tavırdır. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, teröre karşı her zaman olduğu gibi bugün de tek yürek ve ortak duruş sergiliyor ve teröre hizmet edenleri, destek olanları esefle kınıyoruz. Bu harekâtta şehit olanlarla birlikte tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun, Ordumuzu muzaffer eylesin” ifadelerine yer verdi.

 




Bu haber 1391 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI