thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Çan'da AK Parti ve CHP Birbirine Girdi

Tarih: 27-12-2018 07:15:45 Güncelleme: 27-12-2018 07:43:45 + -


31 Mart 2019 yerel seçimlerinin önemli merkezlerinden Çan’da CHP İlçe Başkanı Ümran Aydın ile Ak Partili Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu arasında sosyal medya üzerinden yaşanan polemik dikkatleri çekti. Polemiğe bazı vatandaşlar da katıldı.


Çan'da AK Parti ve CHP Birbirine Girdi

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin önemli merkezlerinden Çan’da CHP İlçe Başkanı Ümran Aydın ile Ak Partili Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu arasında sosyal medya üzerinden yaşanan polemik dikkatleri çekti. Polemiğe bazı vatandaşlar da katıldı.

 

Sosyal medya üzerinden atışmaya dönüşen polemik CHP İlçe Başkanı Ümran Aydın’ın facebook hesabından yaptığı paylaşım ile başladı. Aydın paylaşımında Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’yu hedef alarak “23 Eylül parkı etrafı #çeşmesi de dahil olmak uzere #500m2 alanı yarın saat 15.00’da Çan belediyesince #satılacaktır.. Son kez uğrayıp veda edebilirsiniz. Gelecek nesilimize her m2nin imara açılıp satılmasının hesabını kim verecek dersiniz..? Ve bu, araçlarımızı katlayıp balkonlara park etmenin yollarını aramaya başlamak zamanı geldiğinin resmidir” paylaşımı yaptı. Aydın paylaşımında sarılacağını iddia ettiği sokak çeşmesi önünde çekilmiş fotoğrafına da yer verdi.

 

BAZI VATANDAŞLAR DA KATILDI

 

Ümran Aydın’ın paylaşımının altına yapılan yorumlar artmaya başladı. Bir kısmı Ümran Aydın’a destek veren bir kısmı objektif olmaya çalıştığı gözlenen yorumlar ve eleştiriler artmaya başlayınca Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu dayanamayıp şu yorumu yaptı:

 

“İNSAF YA ARKADAŞLAR”

 

“İnsaf ya arkadaşlar, hadi Ümran hanım bilmiyor da sizlerde bilmeden etmeden yazıyorsunuz. Ne o çeşme nede o park satılmıyor ve yerlerinde kalıyor. Yarın ikisininde yerlerinde olduğunu görünce ne diyeceksiniz merak ediyorum. Siyaset yapacağız diyede bu kadar seviyeyi düşürmeyin ve bilmeden de konuya atlamayın hemen bence..”

Yoruma cevaplar gelmeye devam edince Kuzu şu yorum ile devam etti: “Şu seçimlerde Bülent Öz de, İnşallah bizde Çana bir şeyler yapmak için çıkıyoruz ama böyle yanlış bilgilerle algı yapmanın kimseye faydası olmaz. Dediğim gibi o parkta,o çeşmede satılıp yıkılmağında 3 ay sonra seçimde ne diyeceksiniz?”

 

 CHP İlçe Başkanı Ümran Aydın ise “Lütfen yanlış bilgi vermekten vazgeçin. 130 ada 51 parsel 550 m2 satılık ve çeşme net bir şekilde içinde yer alıyor” cevabı verince Kuzu da “İşte her zamanki gibi maalesef partinide hatta adayınızıda zor durumda bırakıyorsun.Net birşey söyledim;Ne o park nede o çeşme kalkmıyor ve aynen orada kalıyorrrr..” ifadeleri kullandı.

 

ATIŞMA HARARETLENDİ

 

Bunun üzerine Ümran Aydın “Başkanım ihale şartnamesini aldık ve inceledik. Neye göre bunu söylüyorsunuz. 51 Parselin sınırları değişti de haberimiz mi yok?” Yorumu yaptı. Sosyal medya üzerinden daha fazla tartışmak istemediği anlaşılan Kuzu “Ben gereken bilgiyi verdim size kolay gelsin arkadaşlar,tarzım değil burdan yazışmak.Bilgi almak isteyen arar telim açık,gelir odamız açık..Hepinize iyi akşamlar..” yorumunu yaparak noktayı koydu.

 

 




Bu haber 9203 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI