thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Bülent Turan Reis’e İhanet Mi Etti?

Tarih: 14-03-2018 06:59:40 Güncelleme: 14-03-2018 07:30:40 + -


AK Partide siyaset saçma sapan bir hal aldı. Yeşim Karadağ Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile el sıkıştığı için Bülent Turan’a yakın medya tarafından ihanetle suçlanmıştı. Şimdi de Bülent Turan’ın Ülgür Gökhan ile el sıkışması gündeme geldi..


Bülent Turan Reis’e İhanet Mi Etti?

Tarih 10 mart 2018 Cuma günü.. Ankara’da parti tüzük çalışmalarına katılan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek Ankara Esenboğa havaalanında Çanakkale’ye kalkacak uçağı beklemektedir. Uçağın kalkış anı geldiğinde anonslar yapılırken VİP girişinde AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ile karşılaşırlar.

 

Çanakkaleli siyasetçilerin karşılaşmasında eller sıkışılır. Tabi ki Bülent Turan ve Ülgür Gökhan da el sıkışırlar. Turan ve Gökhan’ın el sıkıştığını gören CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek espriyi patlatır; “Bak Ülgür Gökhan’ın elini sıkıyorsun, farkındasın değil mi?” diyor. Herkes gülüşüyor bu espri üzerine.

 

VİP Salonunda çıkan Çanakkaleli siyasiler VİP aracına binerek uçağa doğru gidiyorlar. Bu esnada araç içerisinde Ülgür Gökhan ile Bülent Turan yan yana oturarak araç içerisinde sohbet ediyorlar. VİP aracı uçağa yaklaşıyor ve Çanakkaleli siyasetçiler uçaktaki yerlerine oturuyorlar. Bilet numaraları farklı olduğu için siyasetçiler uçakta yan yana gelemiyorlar!

 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a yakın medya grubu, İl Başkanlığı görevinden istifa etmesi için Yeşim Karadağ aleyhine yürüttükleri kampanyada Ülgür Gökhan ile el sıkışırken çekilmiş fotoğrafı kullanmışlardı. Ülgür Gökhan’ın elini sıkarak Reis’e yani Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ihanet başlıkları atılmasının üzerinden çok geçmeden bomba

YEŞİM KARADAĞ’I EL SIKIŞTIĞI İÇİN İHANETLE SUÇLAMIŞLARDI!

 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın el sıkışması ise akıllara AK Parti İl Başkanlığından istifa eden Yeşim Karadağ’ın 15 Şubat tarihinde düzenlediği basın toplantısını akıllara getirdi. İki siyasetçi Yeşim Karadağ ve Ülgür Gökhan’ın nezaketen sıkışması Bülent Turan’a yakın medya grubu tarafından büyütülmüş, istifa ve ihanet başlıkları gündeme gelmişti. Karadağ ise nezaketen el sıkışmalarının büyütülerek; Reis’e yani Recep Tayyip Erdoğan’a ihanet etmekle suçlanmasını art niyetli habercilik olarak nitelemişti.

 

Bülent Turan’a yakın gazeteci Kereç İriç, söz konusu basın toplantısında Yeşim Karadağ’a “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 18 Mart Törenlerinde konuşmasını yasakladığı, ambargo koyduğu bir kimse ile bir fotoğraf vermeniz garip değil mi? Teşkilatlardaki mücadelenize zarar vermiyor mu?B u şekilde resim çekilmek yerine Belediye meclis üyenize hakaret eden, Cumhurbaşkanının tavır koyduğu bir kişiyle ben resim çekilmem diyerek tavır koysaydınız daha iyi olmaz mıydı” şeklindeki soru sormuş, bir yandan da bu anları an be an sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak paylaşmıştı.




Bu haber 13620 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI