thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Bülent Turan’ın Sözleri Tartışma Yarattı!

Tarih: 03-11-2018 09:10:33 Güncelleme: 03-11-2018 09:18:33 + -


Dün gerçekleşen AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısında konuşma yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın konuşmasının ardından önce ağız dalaşı yaşandı. Bülent Turan’a tepki gösteren Partinin kurucularından Hakkı Akkoyun, araya girenler tarafından sakinleştirmek isterken daha sert tartışmalar çıktı.


Bülent Turan’ın Sözleri Tartışma Yarattı!

Çanakkale Ticaret Odası toplantı salonunda dün gerçekleşen AK Parti İl Danışma Kurulu toplantısında konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın sözleri toplantı sonrasında tartışma çıkardı. Belediye Başkan aday adaylığı için İl Gençlik Kolları seçimi sonrasında yaşanan Sosyal Medya tartışmalarını hatırlatan Bülent Turan şunları söyledi;

 

İL GENÇLİK KOLLARI SEÇİMİ ÖNCESİ YAŞANANLARI HATIRLATINCA..

 

Sosyal medyadan, orada, burada karalamayın. Gençlik Kolları Başkanı atandıktan sonra yapıldığı gibi olmasın. Aday ismi açıklandıktan sonra kabulümüzdür ve o artık Ak Parti'nin belediye başkan adayıdır, Recep Tayyip Erdoğan'ın adayıdır, arkasından hepimizin durması gerekir. Öyle mızmız yaparak, karalayarak seçim öncesi veya seçimde karalamaya çalışanlar bilin ki, Ak Partili değildir. Ben milletvekiliyim. Grup Başkanvekiliyim. Yarın belki buralarda olmayacağım ancak partim bana aday adayı olma şerefini, milletvekili olmamı ve grup başkanvekili görevine getirilmemi takdir ettiyse artık bu mevkileri bıraktıktan sonra bir anı olarak, hayatımızda duyacağımız gurur olarak, hizmet etmenin ödülü olarak anacağız. Bu bir yarıştır, bayrak yarışıdır. Temsil etme yarışıdır. Kızmak, küsmek, mızmızlanmak yok."

 

MEFAİL CEYLAN VE BURAK BALIK’IN BARLARDA ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARI ORTAYA SAÇILDI!

 

22 Şubat 2018 tarihinde AK Parti Genel Merkezince Çanakkale İl Gençlik Kolları başkanlığına Burak Balık’ın atanması parti içerisinde büyük tartışmalar yaratmıştı. İl Gençlik Kolları Başkanlığı için Halit Kubilay Fırat, Yiğit Akkoyun, Erhan Taşkıran ve Burak Balık’ın isimleri geçiyordu. Bu isimler içerisinde AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ Halit Kubilay Fırat’ı desteklerken; AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın desteklediği aday ise Burak Balık’ı desteklemiş ve başkanlık koltuğuna da Burak Balık atanmıştı.

Burak Balık’ın İl Gençlik Kolları başkanlığına atanması sonrasında ilk tepki Yiğit Akkoyun’un ağabeyi Halil Akkoyun’dan gelmişti. Halil Akkoyun sosyal medya da büyük tepki göstermiş Burak Balık ve Mefail Ceylan’ın barlarda ve içkili ortamlarda ki resimlerini sosyal medyada paylaşarak “Çanakkale Böylesini seviyor” ve “Bu genci Başkan yapanları kutluyorum” diyerek tepki göstermişti.  Bu yaşananlar dün gerçekleşen İl Danışma Kurulu toplantısında Bülent Turan tarafından dile getirilmesi de tartışmaların fitilini açıkladı.

 

BÜLENT TURAN’IN ÖNÜNÜ KESTİ TEPKİ GÖSTERDİ!

 

AK Parti Çanakkale kurucularında Hakkı Akkoyun, Bülent Turan’ın İl Gençlik Kolları seçimi sonrasında yaşananları konuşmasında hatırlatması üzerine tepki gösterdi. Konuşmasının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın önünü kesen Hakkı Akkoyun; “Sen benim oğullarımın adını iki de bir gündeme getirip duruyorsun. Bunu neden yapıyorsun” diyerek tepki gösterdi.

Bülent Turan ise Hakkı Akkoyun’un bu sözleri karşısında sessiz kaldı. Öte yandan Bülent Turan’ın yanında bulunan Meclis üyesi Ethem Hırçın araya girerek Hakkı Akkoyun’u sakinleştirmeye çalıştı. Ethem Hırçın’ın araya girmesine de tepki gösteren Hakkı Akkoyun; “Sen kimsin? Dün partiye geldin, ben bu partinin kurucusuyum. Sen bana söz söyleyemezsin” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Ethem Hırçın ile Hakkı Akkoyun arasında sözlü tartışma birden hararetlendi. Yaşananları sessizce izleyen Bülent Turan tartışmaların uzaması sonrasında olay yerinden uzaklaştı. Hakkı Akkoyun ve Ethem Hırçın arasında yaşanan tartışma diğer partililerin araya girmesi ve tarafları uzaklaştırmasıyla son buldu.




Bu haber 6566 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI