thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Belediyeler Teşekkür Ediyor, Vekili Yerden Yere Vuruyor”

Tarih: 20-06-2017 13:04:18 + -


CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’in “Yargı Siyasallaştı” diyerek yayınladığı fotoğraf üzerinden tepkiler artıyor. AK Parti İl Başkan yardımcısı Timur Ay yayınladığı basın açıklaması ile Milletvekili Muharrem Erkek’e tepki göstererek; “Çanakkale siyasetine Bülent Turan’ın getirdiği yenilikleri ne yazık ki, anlamamakta kabullenmemek konusunda ısrar eden bir kesim var” dedi.


“Belediyeler Teşekkür Ediyor, Vekili Yerden Yere Vuruyor”

AK Parti İl Başkan yardımcısı Timur Ay, CHP’yi eleştirerek; “CHP maalesef Türkiye’nin kılcal damarlarına kadar giren FETÖ belasının temizlenmeye çalışıldığı bir süreçte, uluslararası toplumda FETÖ’nün mağduru oynayabilmesi için gerekli tüm argümanları yaratmak için anlaşılmaz bir ruh hali sergiliyor” dedi.

 

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrasında yaşanılan Yeni Kapı birlikteliğine vurgu yapan Timur Ay; “15 Temmuz’da gerçekleşen kanlı darbe girişimini milletin ferasetiyle atlatan ülkemiz, Yenikapı Ruhu diye tasvir edilen ve Ak Parti’nin yanı sıra CHP ve MHP genel başkanlarının da katılımıyla tüm dünyaya darbelere karşı tek vücut olduğunu göstermiş ve FETÖ’ye karşı girişilen mücadelenin yanında yer almıştı. Bugün Adalet Yürüyüşü diye söylenen eylemde ise ilginç bir şekilde 20 Temmuz’da alınan kararların bir darbe olduğunu bizzat CHP’nin genel başkanı söylüyor. Bu nasıl bir tutarsızlıktır? 20 Temmuz kararlarının yanında olduğunuzu sizler o karardan tam 18 gün sonra Yenikapı Mitingi’nde ilan etmediniz mi? Yenikapı’da desteklediğiniz mücadele tarzına karşı şimdi sizler kendi kendinize muhalefet ediyorsunuz. Bir yanda kendi desteklediği karara kendi muhalefet eden CHP Genel Başkanı, diğer yanda ise kendi şehrinin milletvekiline iftira atan bir CHP milletvekili var” dedi.

 

HANGİ KAPIYI ÇALSA BÜLENT TURAN’IN BİR FOTOĞRAFINI GÖRÜRLER

 

Timur Ay açıklamalarının devamında CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek’in gündeme getirdiği ve yargının siyalaşmasının kanıtı olarak gösterdiği fotoğrafa değindi. Timur Ay milletvekili Muharrem Erkek’in açıklamalarına şöyle yanıt verdi; “CHP’li Muharrem Erkek’in daha önce Bayramiç’te görev yapan bir hakimin masasında Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın fotoğrafının bulunmasını bu milletin kürsüsünden sanki Bülent Turan o masada oturuyormuş gibi anlattı. O anlattıkça emin olun bizler hem Çanakkale adına utandık hem de Muharrem Bey adına üzüldük.

 

Bülent Turan’ın Çanakkale’de CHP’lisinden MHP’lisine kadar her kesimden vatandaşla fotoğrafının olduğunu Muharrem Bey bilmiyor sanırım. Oysa bu şehrin sokaklarında, köylerinde biraz dolaşsa, birkaç vatandaşın kapısını çalsa ve kafasını kapıdan içeri uzatsa yüksek ihtimalle bir Bülent Turan fotoğrafı görecektir. Çünkü kendisinden önce Bülent Bey o kapıyı çalmış, o vatandaşın bir çayını içmiştir.”

 

TURAN’IN ÇANAKKALE SİYASETİNE GETİRDİĞİ YENİLİKLERİ KABULLENMEYENLER VAR

 

Çanakkale siyasetine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın getirdiği yeniliklerin bir kesim tarafından kabullenilmediğini söyleyen Timur Ay; “Çanakkale’de siyasetine Bülent Turan’ın getirdiği yenilikleri ne yazık ki, anlamamakta kabullenmemek konusunda ısrar eden bir kesim var. Bu kesim, Bülent Bey’in CHP’li belediyelerin dahi projelerine destek vermesini anlayamıyor. Görmek istemiyor. Arşivleri açın bakın. Son iki yılda kaç tane CHP’li belediye başkanı Bülent Turan’a parti ayrımı yapmaksızın verdiği desteğe teşekkür etmiş. İlginç bir şekilde CHP’li belediye başkanları Bülent Turan’a teşekkür üstüne teşekkür ediyor. CHP’li milletvekili ise yerden yere vurmaya çalışıyor. Muharrem Erkek’in yaptığı her şeyden önce ayıptır. Adamın biri Bülent Bey’in fotoğrafının olduğu masada oturdu diye bu şehrin evladını Türkiye’nin gözü önünde yerden yere vuramazsınız. Hırsınızı ve birilerine hakaret etme arzunuzu bir parça törpüleyin ve bu şehrin insanlarını utandırmayın. Size oy verenleri utandırmayın. Memlekete hizmet vermek için CHP’li belediyelerin de dahil olmak üzere tüm projelere destek veren Bülent Turan’la uğraşmayı bırakın. Sizden sadece siyasetteki seviyeyi düşürmemenizi istiyoruz. Milletin kürsüsünden, milletin vekiline yakışır bir edep, adap takınmanızı bekliyoruz” dedi.

 




Bu haber 13219 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI