thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Ayhan Gider’den Gökhan’a Helalleşme Çağrısı

Tarih: 30-05-2023 06:58:43 Güncelleme: 30-05-2023 07:11:43 + -


Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Çanakkale İskele Meydanı’nda coşkulu bir kutlama yapıldı. Kutlamalarda konuşan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale’de her eve mektup göndererek “hakkınızı helal etmeyin” diyen Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a şehitlerle helalleşme çağrısı yaptı.


Ayhan Gider’den Gökhan’a Helalleşme Çağrısı

Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Oylaması sonucunda Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini ilan etmesiyle birlikte, Çanakkale’de de kutlamalar yapıldı. Kutlamalar esnasında Çanakkalelilere hitap eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci turda milliyetçi söylemlere başvurarak bozkurt işareti yapmak zorunda kalmasına değinerek; “Emin olun; bu seçimde üçüncü tur diye bir şey olsaydı, bunlar üçüncü turda da Rabia işareti yaparlardı. Yahu siz kim, bu kavramlar kim” dedi.

“YETER Kİ, BELEDİYE BAŞKANI HELALLEŞMEK İSTESİN”

Çanakkale’de her eve mektup göndererek “hakkınızı helal etmeyin” çağrısında bulunan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a seslenen Gider; “Bütün evlere mektup yollamış, demiş ki; bunlara hakkınızı helal etmeyin. Evlere kahve yollamakla bu iş olmaz. Bir helallikten bahsedeceksek; biz senden şehitlerimizle helalleşmeni bekliyoruz. Hani HDP-PKK barajı geçtiği için pilav dağıtıyordun ya, eğer bu milletle helalleşmek istiyorsan o şehitlerimiz, askerlerimiz, öğretmenlerimiz için, katledilen şehitlerimiz için sen bir pilav dağıtacaksın. Eğer Cuma gününe kadar O, pilavı dağıtmazsa; Naim Başkan o pilavı sen onlar adına dağıtacaksın. Bunu da belediyenin önünde dağıtacaksın. Öyle bir kenarda değil. Faturasını da Çanakkale Belediye Başkanı’nın kendisine yolla ki; helallik alsın. Bakın bu zenginlerin parası kıymetlidir. Eğer o ödemezse, faturayı bana yolluyorsun. Ben Ayhan Gider olarak öderim. Yeter ki, bu kentin belediye başkanının bir helalleşme talebi olsun” ifadelerini kullandı.




Bu haber 2245 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI