thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



AK Parti’de Hedef: “Yüzde 50’nin Üstü”

Tarih: 03-02-2017 10:33:49 Güncelleme: 03-02-2017 10:37:49 + -


Bir yıldan bu yana AK Parti İl Başkanlığı görevini yapan Yeşim Karadağ ve İl Yönetim Kurulu üyeleri yaklaşık bir yıllık görev sürelerinde yaptıkları faaliyetler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Karadağ, referandum hedefleri ile ilgili soruya; “Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. MHP Teşkilatları ile birlikte çalışacağız, hedefimiz referandumda Çanakkale’de yüzde 50’nin üzeri’dir” dedi.


AK Parti’de Hedef: “Yüzde 50’nin Üstü”

3 Mart 2016 tarihinde AK Parti İl Başkanlığı görevinden Erdener Can’ın istifa etmesiyle birlikte AK Parti İl Başkanlığına Yeşim Karadağ getirilmişti. Göreve geldikten hemen sonra İl Yönetim Kurulunu oluşturan ve çalışmalarına başlayan Karadağ ve Yönetimi, bir yıllık dönemleri süresince yaptıkları çalışmalar hakkında istişare toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldiler.

 

“REFERANDUM ÇALIŞMALARIN AK PARTİ VE MHP TEŞİKLATLARI BİRLİKTE YÜRÜTECEĞİZ”

 

İl Başkanı Yeşim Karadağ, bir yıllık görev süresince il ve ilçe teşkilatlarında yaptıkları çalışmalar ve Çanakkale’ye kazandırılan yatırımları anlattığı istişare toplantısında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Anayasa Değişikliğinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin destekleriyle meclisten geçtiğini hatırlatan İl Başkanı Karadağ, referandum çalışmaları için çalışmalarına başladıklarını söyledi. Karadağ; “Biliyorsunuz, Anayasa Değişikliği meclisten geçti. Öyle tahmin ediyoruz ki; Nisan ayının ilk haftalarında referandumun gerçekleşecek. Biz AK Parti teşkilatları olarak seçime en hazır partiyiz. Tüm teşkilatlarımız yarın seçim varmış gibi hazırdır. Referandum içinde çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Bu belki bir yerel veya genel seçim değil ama bu referandum AK Parti ve Teşkilatlarımızın kararı güçlü bir Türkiye için sandıktan Evet çıkmasıdır. Bizler AK Partili olarak kapı kapı dolaşarak, neden Evet çıkması konusunda düşüncelerimizi halkımız ile paylaşacağız. Konuyla ile ilgili olarak milletvekillerimiz üzerlerine düşeni yaptılar. Artık sözde karar da milletimizindir. Milletimizin kararı bizlerin baş tacıdır. 2,5 aylık bir vaktimiz var bu süreçte her vatandaşımıza neden evet demeleri gerektiğini madde madde anlatacağız” dedi.

 

ÇANAKKALE İL GENELİNDE HEDEF YÜZDE 50’NİN ÜZERİ

 

Anayasa Değişikliği’nin TBMM’den MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve milletvekillerinin desteği ile geçtiğini hatırlatan İl Başkanı Karadağ, Referandum çalışmalarını da MHP Teşkilatları ve AK Parti teşkilatlarının birlikte yürüteceğini söyledi. İki partinin Çanakkale il genelinde birlikte çalışmasıyla da referandumdan yüzde 50’nin üzerinde Evet çıkmasını hedeflediklerini açıkladı. Karadağ; “Biz AK Parti olarak her zaman başarabileceğimizin üzerinde bir hedef koyuyoruz. Çanakkale il genelinde baktığımızda Yüzde 50’nin üzerinde bir evet çıkması sandıktan. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Şunu da söylemek istiyorum; hepinizin bildiği üzere Anayasa Maddeleri hazırlanırken, MHP ile Sayın Devlet Bahçeli ile masaya oturuldu. Birçok madde AK Parti tarafından hazırlanmış olsa da sonuçta çıkan maddeler Sayın Devlet Bahçeli’nin de istişare ettiği ve talep ettiği noktada birçok madde de değiştirildi. Bizler tüm Türkiye genelinde bunu sadece AK Parti teşkilatları olarak yürütmeyeceğiz. Allahın izniyle bunu AK Parti teşkilatları ve MHP teşkilatları doğrultusunda yürüteceğiz. Onun içinde doğal olarak bu süreç içerisinde koyduğumuz hedef yüzde 50’nin üzerindedir. Türkiye genelinde yapılan anketlerde de Evet oranlarının yüzde 50’nin üzerinde olacağı görülüyor. Bizlerde Çanakkale teşkilatı olarak ilimizde yüzde 50’nin üzerinde hedef koyuyoruz kendimize” dedi.

 




Bu haber 6773 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI