thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



AK Parti’de “Ekmek” Kavgası

Tarih: 20-06-2017 07:49:44 + -


Truva Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Hacı Ramazan Işıldak ile Çanakkale Belediye Meclisi üyesi AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu arasında “Ekmek” kavgası çıktı. İddialara göre Ömercioğlu, Belediye Encümenliğine verdiği dilekçede Işıldak’ın işlettiği otopark borcu miktarını ve borcundan dolayı neden tahliye edilmediği ile ilgili dilekçe verdi. Bunu öğrenen Işıldak’ın ise; “Ekmeğimde gözünüz mü var?” diyerek çok sert tepki gösterdi.


AK Parti’de “Ekmek” Kavgası

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceylan ve AK Parti Grup Başkan vekili Bülent Turan ile yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen Truva Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Hacı Ramazan Işıldak, dün gece sosyal medya üzerinden sert açıklamalarda bulundu. açıklamalarının hedefinde ise bu kez Çanakkale Belediye Meclis üyesi AK Parti Grup Başkan vekili Tülay Ömercioğlu vardı.

 

İddialara göre; Tülay Ömercioğlu geçtiğimiz günlerde Belediye Encümenliğine bir dilekçe verdi. Ömercioğlu dilekçesinde ise; Hacı Ramazan Işıldak’ın işlettiği otopark kirasına ait borçları sordu. Borcu varsa da otopark’tan neden tahliye edilmediğini dilekçesiyle sordu. Ömercioğlu’nun belediye encümenliğine verdiği dilekçeden haberdar olan Hacı Ramazan Işıldak’ın ise tepkisi çok sert oldu.

 

“EKMEĞİMDE GÖZÜN MÜ VAR TÜLAY ÖMERCİOĞLU”

 

Ömercioğlu’na “Ekmeğimde gözünüz mü var?” şeklinde tepki gösteren Ramazan Işıldak; sosyal medya üzerinden Ömercioğlu’na şu ifadelerle tepki gösterdi; “Tülay Ömercioğlu. Ak parti Belediye Meclis Gurubu başkan vekili. Bak buna Tarih derler Dededen Toruna hizmet! Şehitler diyarı Çanakkale'ye Işıldak ailesi 55 yıldır hizmet ediyor, Hacı Ramazan 14 yıldır hizmet ediyor. Anlım açık yüzüm ak. Yolsuzluk yok rüşvet yok! Hırsızlık yok yalakalık yok! İnsanların işi ile ekmeği ile oynamak yok! Bir yerlere geleyim ya da oturayım diye kıç yalamak yok! Adam gibi adam olan Hacı Ramazanın her esnaf gibi Kira, vergi, Bağkur, sigorta vb borçları olabilir. Bu seni ve senin gibileri hiç ilgilendirmez. Açık bulamadınız yolsuzluk bulamadınız. Ekmeğimde gözün mü var Ömercioğlu? Ama Çanakkale halkının Çanakkale evlatlarının ekmeği ile işi ile oynamak sizin işiniz. Amma ve lakin sen ve senin emir subayların Ateş olsanız cürümü kadar yer yakarsınız. Unutmayın, ekmeği ve işi ile oynamaya niyetlendiğiniz kişi Çanakkale' ye mâl olmuş, çalmayı değil ekmek bölmeyi yol tutmuş kişi Hacı Ramazan Işıldak' tır. Onun yollarını çamurunuzla bulandırmaya da gücün yetmez, gücünüz yetmez Ömercioğlu!"

 




Bu haber 12414 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI